Kollégium
2021. október 16., szombat, Alacoque Szent Margit, Szent Hedvig napja van.
Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda
[ Hírek (2013-2014 tanév) / Kollégiumi közgyűlés 2013/2014-es tanév ]

4 évvel ezelőtt nekem jutott az a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Diáktanács titkári pozícióját. Furcsa volt, hiszen nem tudom, hogy bárki is elnyerte volna előttem ezt a tisztséget, másodikosként. Mivel jelenleg én vagyok a legidősebb a kollégium lakói között, úgy gondolom, én tapasztaltam és éreztem a legtöbb változást.

Az iskolavezetésben és kollégiumvezetésben is változás történt. Rozinka Balázs igazgató úr helyét Kerezsi Béla, Leleszi Ágnes helyét pedig Hajdúné Veres Erzsébet vette át.

A Szent László Kollégium életét, az elmúlt 5 év eseményeit nagyon nehéz összefoglalni röviden és tömören. A lelki, kulturális és közösségi élet felpezsdült. A bibliaórák minden felekezet számára nyomokat hagytak életünkben és sokszor megoldást találtunk problémáinkra egy-egy beszélgetés után. A kézműves és háztartási foglalkozások pedig sokszor mókásak, de tanulságosak is voltak. A közös sütések, főzések tanárainkkal még jobban összekovácsolták ezt a közösséget.

A Diáktanács és jómagam nevében ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy a nevelőtanárok és igazgató úr felé is kifejezzük hálánkat, hiszen legjobb tudásuk szerint igyekeztek és igyekeznek fejleszteni és bővíteni a kollégium lehetőségeinek tárházát, az anyagi lehetőségekhez mérten.

Jómagam büszkén vállalom a Szent Lászlóban eltöltött 5 évemet majd, hiszen szellemileg és lelkileg ez a kollégium és ez az intézmény jóval nagyobb rálátást adott az élet minden területére és ezáltal sokkal gazdagabbnak érezhetjük magunkat.

Szabó Annamária 13.E

[ képek... ]


Látogatók száma: 1821 | Készítette: Stoni
© 2009. www.szlki-kisvarda.hu - Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox | Optimális felbontás: 1280x1024
Tesztelve: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 és 8, Google Chrome, Safari 4