Gimnázium, Szakgimnázium
2021. április 14., szerda, Szent Tibor napja van.
Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda
[ Archívum (2009-2010 tanév) / A gólyahét eredményei ]

Hétfőn földrajzból volt vetélkedő a 9.-es diákok számára. Ezt Béres Jánosné szervezte. A következő eredmények születtek:

  1. hely: 9. e osztály: Koi Balázs, Kovács Enikő, Kovács Gergő
  2. hely: 9. c osztály: Tóth András, Kiss Fanni, Kiss Dalma
  3. hely: 9. a osztály: Király János, Czipka Emese, Lakatos Kitti
Szerdán a magyar munkaközösség által szervezett szavalóversenyen mérhették össze tudásukat a tanulók.
Első helyezett lett Kiss Viktor (9. e), második lett Fülöp Viktória (9. d) és Szikszai Eszter (9. e), harmadik lett Tóth Eszter (9. e), Mátyók Viktória (9. a). Ugyanezen a napon játékos sportversenyen vettek részt a gólyák. Ezt Kerezsi Béla tanár úr szervezte. Ezen első helyezett lett a 9. e, a második a 9. a, a harmadik pedig a 9. d.

Csütörtökön Hegedűs Árpádné szervezett műveltségi vetélkedőt. Ezen aranyérmes lett a 9. c és a 9. e, ezüstérmes a 9.a és bronzérmes a 9. d.

A plalátversenyt Kovács Tamás (9. e) nyerte meg, második helyezést ért el Szirmai Eszter (9. e), harmadik lett Zelei Anita (9. c).
A Kosztya Gézáné által szervezett kémia versenyen első lett Jónás Zsolt (9. e), második Józsa-Vincze Lilla (9. e) és harmadik Ésik Nóra (9. d).
A matematika munkaközösség szaktárgyi versenyt hirdetett. Ezen első helyezett lett Feka Andrea (9. c), második Király János (9. a), harmadik Szikszai Eszter (9. e). A matematika munkaközösség külön megdicsérte a 9. c osztályt a legtöbb megoldásért.

Köszönetet mond az iskolavezetés az IDB-nek, a 11. e-nek és az IDB vezetőjének, valamint a szaktanároknak a gólyaavató programjainak megszervezéséért és lebonyolításáért.


Látogatók száma: 11932 | Készítette: Stoni
© 2009. www.szlki-kisvarda.hu - Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox | Optimális felbontás: 1280x1024
Tesztelve: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 és 8, Google Chrome, Safari 4