Általános iskola
2021. április 17., szombat, Szent Rudolf, Szent Izidóra, Szent Dezso napja van.
Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda
[ Jogi nyilatkozat ]

A Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda (Iskola) tájékoztatja Önt, hogy web-oldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • Az Iskola web-oldalának tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.
  • A web-oldal alapvető dekorációs elemeinek, grafiakai elemeinek, egyes tartalmi elemeinek felhasználása, terjesztése, utánzása csak a jogtulajdonos előzetes, írásos engedélyével és kikötéseivel lehetséges. Jogosulatlan felhasználás vagy tevékenység, illetve észlelt jogsértés esetén az üzemeltető a jogtulajdonossal közösen kezdeményezi a szükséges jogi lépések megtételét a jogsértővel szemben.
  • Az Iskola web-oldalának tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a web-oldalon az Iskolától független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - az Iskola semmilyen természetű garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • Az Iskola fenntartja a jogot, hogy web-oldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. Az Iskola nem garantálja, hogy a web-oldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
  • Az Iskola nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az Iskola web-oldalai kapcsolódnak.

Látogatók száma: 13398 | Készítette: Stoni
© 2009. www.szlki-kisvarda.hu - Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox | Optimális felbontás: 1280x1024
Tesztelve: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 és 8, Google Chrome, Safari 4